Mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii profesionale a lucrătorilor din sistemul financiar

Astăzi, când marcăm sărbătoarea profesională a lucrătorilor din sistemul financiar - Ziua financiarului, directorul Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF), Corneliu Jaloba, a adresat, în numele administrației CTIF, un mesaj de felicitare, prilejuit de acest eveniment, angajaţilor Centrului, ai Ministerului Finanțelor și altor instituții subordonate acestuia, tuturor celor care activează în sectorul finanțelor publice din Republica Moldova.

Stimaţi colegi,

În ziua sărbătorii profesionale a lucrătorilor din sistemul financiar, ne face o deosebită plăcere să constatăm că acest sistem, grație muncii și eforturilor Dumneavoastră de zi cu zi, se dezvoltă continuu, prin diversificarea și modernizarea instrumentelor financiare, inclusiv celor electronice, prin promovarea soluțiilor inovative și a celor mai bune practici internaționale.

Administrația Centrului apreciază competența, profesionalismul şi contribuţia Dumneavoastră  la edificarea și consolidarea sistemului finanțelor publice care asigură securitatea financiară a statului. Totodată, administrația dă asigurări că echipa Centrului  va depune toate eforturile necesare pentru a asigura o dezvoltare continuă a infrastructurii informaționale și de comunicații, a produselor informatice și serviciilor electronice atât pentru Ministerul Finanțelor și instituțiile subordonate acestuia, cât și pentru întreaga societate.

Pe această cale, Vă adresez, stimaţi colegi, sincere urări de bine şi de sănătate cu ocazia sărbătorii noastre profesionale. Vă urez mult succes, energie creatoare, bunăstare şi noi realizări în munca Dumneavoastră dificilă pe care o faceţi pentru buna funcționare a sistemului financiar al statului, în beneficiul cetăţenilor țării noastre.

Cu deosebit respect,
Corneliu Jaloba,
Director CTIF
15 august 2018

gov.md

mf.gov.md

servicii.gov.md