Felicitări cu ocazia Zilei I.P. „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe”
01/10/2022

Dragi colegi,

Data de 1 octombrie este o zi semnificativă pentru Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”). În această zi celebrăm Ziua Instituției , care are o experiența de 49 de ani în domeniu automatizării și digitizării proceselor începând cu momentul creării  Centrului Informativ de Calcul al Ministerului Finanțelor.


Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorului Serviciului Vamal
04/09/2022

Stimați funcționari ai Serviciului Vamal,
    
Am deosebita plăcere să Vă felicit, cu ocazia sărbătorii profesionale – Ziua lucrătorului Serviciului vamal, care este marcată anual la data de 4 septembrie, fapt pentru care adresez tuturor celor care activează în acest domeniu un mesaj de profundă gratitudine pentru activitatea eficientă și dedicația de care dați dovadă zilnic.


I.P. „CTIF” a lansat noua versiune a portalului cursuri.ctif.md
01/09/2022

Astăzi, 01.09.2022, Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”), a lansat noua versiune a portalului www.cursuri.ctif.md, care poate fi accesat aici. Pagina permite o navigare ușoară și completează instrumentele funcționale dedicate utilizatorilor.


I.P. „CTIF” anunță înscrierea la cursul SIA „Cabinetul personal al contribuabilului” și SIA „e-Factura”
30/08/2022

Centrul de instruire și dezvoltare profesională din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”), organizează cursuri de instruire la distanță în domeniul fiscal cu genericul: „SIA „Cabinetul personal al contribuabilului”, autentificarea în cadrul serviciilor fiscale electronice și modul de utilizare a SIA „e-Factura””, care vor avea loc la data de 20.09.2022 și 27.09.2022, în intervalul orelor 09:00-12:00


Cursuri de instruire pentru specialiștii în domeniul finanțelor publice
30/08/2022

Centrul de instruire și dezvoltare profesională din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF), pune la dispoziția tuturor celor interesați de domeniul finanțelor publice, două cursuri de instruire:


La mulți ani, Republica Moldova!
27/08/2022

Stimați parteneri și colegi,

Tradițional, an de an, marcăm ziua proclamării independenței Republicii Moldova și sărbătoarea „Limba Noastră”, evenimente ce ne unesc pe toți pentru a celebra tradițiile, valorile naționale, precum și elementele care ne formează identitatea de neam.

Cu acest prilej, am plăcuta ocazie să Vă adresez cele mai sincere felicitări și urări de sănătate, Vă doresc să aveți parte de pace, bunăstare și realizări remarcabile în activitatea zilnică, iar spiritul acestei zile să Vă însoţească pretutindeni.