https://mf.gov.md/ro/content/ministerul-finan%C8%9Belor-demarat-examenele-de-evaluare-cuno%C8%99tin%C8%9Belor-profesionale-pentru
19/11/2021

În perioada 18-19 noiembrie curent, Ministerul Finanțelor în comun cu Centrul de instruire din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) în premieră, a demarat ciclul examenelor de evaluare a cunoștințelor profesionale pentru nivelul de bază al Programului de instruire în domeniul auditului intern în sectorul public. 


Noi cursuri de instruire organizate de CTIF în colaborare cu SFS. Vezi detaliile cursurilor
15/11/2021

În perioada 15.11.2021-17.12.2021, Centrul de instruire și dezvoltare profesională din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) în colaborare cu Serviciul Fiscal de Stat, vor desfășura mai multe sesiuni de instruire. În cadrul cursurilor vor fi abordate următoarele tematici: „Cabinetul personal al contribuabilului”, „e-Factura”, „Contul curent al contribuabilului” și „Contul unic” .


Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei de naștere a Directorului interimar I.P. „CTIF”, Elena Saharnean
11/11/2021

Stimată doamnă Director interimar, Elena Saharnean,

Cu ocazia Zilei Dumneavoastră de naștere, echipa Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” vă adresează cele mai calde și sincere urări de bine, însoțite de multă sănătate, prosperitate, perseverență, curaj și noi succese în activitatea pe care o desfășurați.

Apreciem înalt sârguința, responsabilitatea și dăruirea de sine manifestată zi de zi. Fie ca experienţa personală acumulată de-a lungul anilor să Vă conducă la realizarea cu succes a planurilor şi obiectivelor trasate.


STOP „Maratonului angajărilor la I.P. „CTIF””. Totalurile proiectului  
31/10/2021

Lansat acum 3 luni, pe 1 august, proiectul „Maratonul angajărilor la I.P. „CTIF”” a ajuns la final. Cu această ocazie, Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) ține să aducă mulțumiri tuturor tinerilor care au expediat CV-urile lor și au participat astfel la concursul de recrutare, iar, între timp, cei mai bravi candidați au reușit să ne devină deja colegi. 


Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Mondiale a Dezvoltării Informaționale
22/10/2021

Stimați colegi, parteneri și clienți, 

Astăzi, 24 octombrie, este marcată Ziua mondială a dezvoltării informaționale. E un prilej în plus să abordăm rolul tehnologiilor informaționale și să remarcăm necesitatea cooperării atât la nivel național, cât și internațional, în vederea asigurării dezvoltării continue a acestui domeniu.

La etapa actuală, sectorul IT din Republica Moldova se bucură de o evoluție extrem de dinamică, fapt care contribuie esențial la transformarea și dezvoltarea întregii țări în plan economic și social. 


I.P. „CTIF" felicitat de SFS cu ocazia Zilei fondării Instituției
01/10/2021

Astăzi, 1 octombrie, Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) a marcat 3 ani de la data fondării. Cu acest prilej, Serviciul Fiscal de Stat, a adresat un mesaj de felicitare, în care și-a exprimat gratitudinea și aprecierea pentru activitatea prodigioasă în direcția prestării și modernizării serviciilor publice, administrării, dezvoltării, menținerii și asigurării funcționării sistemelor informaționale în domeniile: finanțe publice, achiziții publice, fiscal și vamal.