04/06/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită managerii liceelor și gimnaziilor să participe la unul din două cursuri de instruire la distanță cu tema: „Managementul financiar pentru directorii de școală” ce vor fi organizate de CTIF în perioadele 10 - 12 iunie și 29 iunie – 1 iulie curent.

02/06/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită contribuabilii persoane juridice să participe la primul ciclu de instruiri on-line privind utilizarea noii versiuni a sistemului informațional automatizat de creare și circulație a facturilor fiscale electronice „e - Factura”, lansat în regim de test, instruiri ce vor fi organizate în decursul lunii iunie curent.

27/05/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) anunță organizarea, în comun cu Ministerul Finanțelor, în perioada 2 – 9 iunie 2020, a instruirilor la distanță privind executarea bugetelor componente ale bugetului public național pentru specialiștii în finanțe publice din cadrul autorităților publice locale de nivelul întâi și doi (APL). Instruirile se vor derula, în regim de videoconferință, pe platforma Zoom.

14/05/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită specialiștii începători în finanțe publice să se înscrie la cursul de instruire la distanță  cu tema: „Contabilitatea bugetară. Cadrul normativ”, care va fi organizat în perioada 20 mai – 4 iunie curent.

Cursul are o durată de 12 zile, 40 ore de studii, și se va desfășura între orele 13.00 și 17.00. Instruirile vor fi efectuate prin intermediul aplicației Zoom, la ele va putea participa un număr limitat de persoane.

08/05/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită contribuabilii interesați să se înscrie la unul din cele patru cursuri de instruire la distanță privind utilizarea serviciilor fiscale electronice, programate pentru luna mai. Instruirile vor fi desfășurate, în regim de videoconferință, pe platforma Zoom.

06/05/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) anunță organizarea, în comun cu Ministerul Finanțelor, în perioada 11 – 18 mai 2020, a instruirilor la distanță privind executarea bugetelor componente ale bugetului public național pentru specialiștii în finanțe publice din cadrul autorităților publice locale de nivelul întâi și doi. Cursul de instruire va fi desfășurat, în regim de videoconferință, pe platforma Zoom.

Abonează-te la Anunțuri