25/02/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită persoanele interesate (agenți economici, autorități publice, cetățeni) să se înscrie la unul din cele cinci cursuri de instruire cu privire la utilizarea serviciilor fiscale electronice, pe care le va organiza în decursul lunii martie curent.

18/02/2020

În conformitate cu Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de director al Instituției publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF), pentru funcția sus-menționată poate candida persoana care deține cetățenia Republicii Moldova, posedă limba română, deține studii superioare în domeniul tehnologiilor informaționale și/sau economice și/sau juridice, precum și posedă cunoștințe și experiență în domeniul administrării proceselor de dezvoltare și gestionare a sistemelor informaționale complexe.

14/02/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită contabilii din cadrul autorităților și instituțiilor publice bugetare care utilizează Sistemul Informațional Integrat de Evidență Contabilă în Autoritățile Publice pe platforma 1C (SIIECAP) să se înscrie la unul din cele două cursuri de instruire privind practica de utilizare a acestui sistem. Primul curs de instruire va avea loc în perioada 24 – 28 februarie, iar al doilea – în intervalul 16 – 31 martie.

07/02/2020

Agenții economici interesați de utilizarea facturii electronice sunt îndemnați să se înscrie  la unul din cele două cursuri de instruire privind utilizarea sistemului informațional automatizat (SIA) „e – Factura”, care vor fi organizate de Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) la 13 și, respectiv, 28 februarie 2020

07/02/2020

Dacă nu ați reușit să vă înscrieți anterior la cursul de instruire primară a declarantului vamal, desfășurat de Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF), o puteți face până la finalul săptămânii curente. Cursul de instruire are o durată de șase săptămâni și se va încheia la 12 martie 2020.  

Instruirile sunt ghidate de cei mai buni formatori ai Serviciului Vamal. Orele teoretice ale cursului se desfășoară de luni până vineri, între orele 17.30 și 20.30, iar orele practice - în zilele de sâmbătă, între orele 9.00 și 13.20.  

28/01/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) îndeamnă agenții economici interesați de utilizarea facturii electronice să se înscrie la unul din cele două cursuri de instruire privind utilizarea sistemului informațional automatizat (SIA) „e – Factura”, care vor fi organizate la 31 ianuarie și 13 februarie 2020

Cursurile de instruire, cu o durată de patru ore fiecare, se vor desfășura în incinta Centrului de instruire în finanțe al CTIF situat pe adresa: mun. Chișinău, str. Pușkin 45, etajul 2, Sala de instruire.

Abonează-te la Anunțuri