Instruire online „RAPORTAREA  ÎN SECTORUL BUGETAR”

Specialiștii din domeniul finanțelor publice sunt invitați să-și dezvolte capacitățile profesionale, participând la seminarele online, desfășurate de către Centrul de instruire în finanțe din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”). Cursul la distanță are genericul: „Raportarea în sectorul bugetar” și se v-a desfășura în perioada 15.10.2020 - 16.10.2020 și 22.10.2020-23.10.2020.

În cadrul cursului de instruire vor fi prezentate exemple de formule contabile necesare în procesul raportării în sectorul bugetar, regulile generale și formele de raportare, reflectarea operațiunilor în rapoartele financiare a instituției/autorității publice. Prin urmare, cursul propus va oferi exemple  practice de elaborare a setului de rapoarte trimestriale.

Durata unui curs este de 6 ore (Descarcă Agenda), iar prețul de participare pentru o persoană constituie 730 lei. Instruirea se finalizează cu înmânarea Certificatului de participare.

Doritorii de a participa la cursuri sunt rugați să se înregistreze în prealabil, accesând următorul link: Înregistrare curs online 

Odată ce seminarul se va desfășura online, pe platforma ZOOM, participanții sunt îndemnați să-și instaleze aplicația, accesând link-ul: descarcă ZOOM

Mai multe detalii le puteți obține la Centrul de instruire în finanțe, la numerele de telefon (022) 822-032 sau 069349828.