Ziua fondării CTIF

Cu ocazia sărbătorii profesionale – Ziua fondării Instituției publice ”Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF), marcată la 1 octombrie, administrația CTIF adresează sincere felicitări angajaților instituției și cuvinte de recunoștință pentru contribuția fiecăruia la îndeplinirea obiectivelor CTIF.

Pe această cale, vreau să mulțumesc din suflet tuturor lucrătorilor CTIF pentru munca depusă și dăruirea prin care contribuie zi de zi la buna funcționare a sistemului finanțelor publice al țării, sistem care joacă un rol cheie în dezvoltarea economiei naționale. 

Administrația CTIF apreciază eforturile depuse de Dvs. și dă asigurări că va face totul ce depinde de ea pentru buna desfășurare a activităților instituției și onorarea sarcinilor ce stau în fața ei. Împreună am reușit să punem bazele unei echipe puternice, ceea ce mă face încrezător că echipa CTIF va reuși să facă față așteptărilor și provocărilor ce o așteaptă. 

Cu prilejul sărbătorii de astăzi, Vă urez, stimați colegi, mult succes și realizări frumoase pe plan profesional, energie creatoare, prosperitate și multe bucurii de la cei dragi.

Cu deosebit respect,
Corneliu Jaloba
Director CTIF

Etichete