02/01/2020

Noul director interimar al Instituției publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF), Vitalie Coceban, numit prin ordinul Ministerului Finanțelor, a fost prezentat astăzi echipei CTIF de către Secretarul de stat al Ministerului Finanțelor,  Dorel Noroc.

13/12/2019

Noutățile, provocările și oportunitățile în domeniul controlului intern managerial au fost subiectele discutate în cadrul Conferinţei anuale „Controlul din diferite perspective. Percepții tradiționale și moderne între decenii”. Evenimentul a fost organizat de Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova în colaborare cu Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF), cu suportul Ministerului Finanțelor al Olandei.

07/11/2019

Conducerea Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) adresează, în numele întregului colectiv, felicitări cordiale dnei Anna Statnic, șef al secției suport sisteme informaționale în domeniul finanțelor publice, cu ocazia împlinirii a 45 de ani de activitate profesională în cadrul CTIF, succesor al Centrului de calcul al Ministerului Finanțelor, unde dna Statnic și-a început cariera în domeniul automatizării proceselor de gestionare a finanțelor publice. 

02/10/2019

La Spartachiada a XVIII – a a salariaților – membri de sindicat ai Federației Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova (FSCRM), desfășurată la finalul săptămânii trecute, au fost disputate primele trei locuri la probele: minifotbal, volei (bărbați), volei (femei), șah, joc de dame și tenis de masă. La competiții au participat peste 400 de salariați ai întreprinderilor de ramură, inclusiv 30 – din cadrul Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF). 

01/10/2019

Cu ocazia sărbătorii profesionale – Ziua fondării Instituției publice ”Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF), marcată la 1 octombrie, administrația CTIF adresează sincere felicitări angajaților instituției și cuvinte de recunoștință pentru contribuția fiecăruia la îndeplinirea obiectivelor CTIF.

Pe această cale, vreau să mulțumesc din suflet tuturor lucrătorilor CTIF pentru munca depusă și dăruirea prin care contribuie zi de zi la buna funcționare a sistemului finanțelor publice al țării, sistem care joacă un rol cheie în dezvoltarea economiei naționale. 

Abonează-te la Evenimente