Desfășurarea cursurilor de instruire: „Sistemul Informațional Integrat de EvidențăContabilă în Autoritățile/Instituțiile Publice” (SIIECAP)

Centrul de instruire și dezvoltare profesională din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe”, organizează curs de instruire la distanță, cu genericul: „Sistemul Informațional Integrat de Evidență Contabilă în Autoritățile / Instituțiile Publice”(SIIECAP), care va avea loc în perioada 27.11.2023 - 08.12.2023, în intervalul orelor 13:00 - 16:00.

Cursul de instruire este destinat specialiștilor în finanțe publice a căror responsabilități includ evidența contabilă în sistemul bugetar sau persoane care în activitatea profesională utilizează SIIECAP.

Obiectivele de bază a cursului de instruire presupun formarea cunoștințelor  practice privind aplicarea și utilizarea Sistemului informațional contabil în procesul de evidență contabilă în cadrul autorităților/instituțiilor bugetare.

Costul cursului de instruire: 2200 lei per persoană.

Doritorii de a participa la cursuri urmează să se înscrie în prealabil, în regim online accesând următorul link: https://forms.gle/18qrBWEe9qDC6uwh6 sau pagina web: https://cursuri.ctif.md.

Mai multe detalii le puteți obține la numărul de telefon 022-822-032 sau 068669942.