01/10/2021

Astăzi, 1 octombrie, Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) a marcat 3 ani de la data fondării. Cu acest prilej, Serviciul Fiscal de Stat, a adresat un mesaj de felicitare, în care și-a exprimat gratitudinea și aprecierea pentru activitatea prodigioasă în direcția prestării și modernizării serviciilor publice, administrării, dezvoltării, menținerii și asigurării funcționării sistemelor informaționale în domeniile: finanțe publice, achiziții publice, fiscal și vamal.

01/10/2021

Stimați colegi, 

Pe 1 octombrie, Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) celebrează 3 ani de la data fondării. Acum 3 ani, Ministerul Finanțelor, în calitate de operator tehnico-tehnologic al I.P. „CTIF”, prin Ordinul nr. 165 din 01.10.2018, a instituit oficial ziua de 1 octombrie drept sărbătoare profesională a Instituției. 

30/09/2021

Ieri, 29 septembrie, Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF" a participat online la ședința a 3-a Public Finance Club, care a abordat subiectul „Serviciile financiare electronice: o cale de urmat pentru serviciile publice”. Invitația participări a venit din partea Ministerului Finanțelor care, alături de reprezentanții Facultății Finanțe din cadrul ASEM, în parteneriat cu Serviciul Fiscal de Stat, Serviciul Vamal al Republicii Moldova, și FINedu, cu suportul PriceWaterhouseCoopers Moldova au organizat evenimentul.

29/09/2021

În perioada 05.10.2021 - 08.10.2021, specialiștii din domeniul finanțelor publice au ocazia de a-și îmbunătăți cunoștințele teoretice și practice, participând la cursurile de instruire cu genericul: „Achiziții publice și înregistrarea contractelor”, organizat și desfășurat de către Centrul de instruire din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”).

29/09/2021

În această toamnă, Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF) vine cu o amplă ofertă a locurilor de muncă pentru tinerii specialiști din domeniul IT și nu doar.

24/09/2021

Niciodată nu te opri acolo, unde ești, pentru că liderii nu se nasc, dar devin”

Abonează-te la Comunicate