Curs de instruire cu genericul: „Contabilitatea mijloacelor fixe în sectorul bugetar”

Centrul de instruire și dezvoltare profesională din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe”, organizează curs de instruire cu genericul „Contabilitatea mijloacelor fixe în sectorul bugetar”, care va avea loc în perioada 18.09.2023-22.09.2022, în intervalul orelor 13:00 – 16:30.

Cursul de instruire este destinat specialiștilor în domeniul finanțelor publice a căror responsabilități includ evidența contabilă în sistemul bugetar (contabili, economiști, specialiști).

Obiectivele de bază ale cursului presupun aprofundarea cunoștințelor teoretice și practice  în domeniul contabilității mijloacelor fixe în sectorul bugetar.

În cadrul cursului de instruire vor fi prezentate unele aspecte problematice a sectorului dat de contabilitate, cum ar fi: evaluarea a mijloacelor fixe, reflectarea în contabilitate a operațiunilor de transmitere a mijloacelor fixe în arendă, de reparație,de reevaluare a mijloacelor fixe.

Costul cursului de instruire: 2000 lei per persoană.

Durata cursului de instruire constituie 24 ore academice.

Doritorii de a participa la cursuri urmează să se înscrie în prealabil, în regim online accesând următorul link: https://forms.gle/yK6rjdGKBRsSf4o88  sau pagina web: https://cursuri.ctif.md/.

Mai multe detalii le puteți obține la numărul de telefon 068669942 sau 022 822 032