Spartachiada

La Spartachiada a XVIII – a a salariaților – membri de sindicat ai Federației Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova (FSCRM), desfășurată la finalul săptămânii trecute, au fost disputate primele trei locuri la probele: minifotbal, volei (bărbați), volei (femei), șah, joc de dame și tenis de masă. La competiții au participat peste 400 de salariați ai întreprinderilor de ramură, inclusiv 30 – din cadrul Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF). 

Chiar dacă s-au confruntat, pentru întâia oară, în cadrul competițiilor sportive organizate de FSCRM, reprezentanții CTIF au reușit să se claseze pe unul din primele trei locuri la patru din cele șase probe sportive. Echipa condusă de Nicolae Gavajuc, declarant vamal în Direcția brokeraj vamal, s-a clasat pe primul loc la minifotbal, iar echipa în frunte cu Dumitru Ceban, inginer coordonator exploatarea sistemelor informaționale, Secția suport sisteme informaționale in domeniul fiscal, pe locul doi – la șah. 

Totodată, echipele conduse de Veaceslav Cara, inginer coordonator sisteme software, secția suport sisteme informaționale în domeniul vamal, și Iulian Botnaru, șef de secție în Direcția economico – financiară, au obținut locul trei la volei (bărbați) și, respectiv, la jocul de dame.

Pentru performanțele înregistrate, celor patru echipe din cadrul CTIF le-au fost înmânate Cupe și Diplome ale FSCRM, iar membrilor acestora – medalii.

Președintele comitetului sindical al CTIF, Valeriu Chirica, a apreciat performanțele  arătate de echipele sportive ale instituției și și-a exprimat convingerea că ele vor servi drept imbold pentru consolidarea acestora la competițiile viitoare, dar și pentru extinderea numărului pasionaților de sport și cultură fizică din cadrul organizației sindicale a instituției. 

Serviciul de presă al CTIF
3 octombrie 2019

Etichete