Conducerea CTIF Vă urează sărbători fericite

Directorul Instituției publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (IP CTIF),  Corneliu Jaloba, adresează un mesaj de felicitare, prilejuit de apropiatele sărbători de iarnă, colectivului instituției, partenerilor și clienților acesteia, tuturor celor care activează în domeniile finanțe publice, fiscal, vamal și achiziții publice. 

 

Stimați prieteni,

 

Ajunul sărbătorilor de iarnă este un bun prilej pentru a Vă adresa, în numele administrației IP CTIF și al meu personal, cele mai sincere urări de bine, multă sănătate și prosperitate în anul care vine.

 

Vă mulțumesc mult pentru munca și contribuția Dvs. adusă întru buna funcționare a instituției noastre și a sectoarelor din domeniul de competență al acesteia. Am certitudinea că în anul 2019 vom reuși să multiplicăm rezultatele obținute în anul care pleacă.

 

Să pășim în Noul An cu încredere în forţele proprii şi în izbânda planurilor schițate. Fie ca  anul care vine să Vă aducă bunăstare, liniște sufletească și împliniri frumoase, iar în casele Dvs. să domnească mereu armonia și buna înțelegere.

 

La Mulți Ani! Crăciun Fericit!

 

Cu sentimente alese,

Corneliu JALOBA

Director IP CTIF

Felicitare-2019

gov.md

mf.gov.md

servicii.gov.md