I.P. „CTIF” a lansat noua versiune a portalului cursuri.ctif.md

Astăzi, 01.09.2022, Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”), a lansat noua versiune a portalului www.cursuri.ctif.md, care poate fi accesat aici. Pagina permite o navigare ușoară și completează instrumentele funcționale dedicate utilizatorilor.

Soluția actualizată permite contribuabililor vizualizarea tematicilor, agendei cursurilor de instruire, înregistrarea la curs simplistă și recepționarea mesajului informativ cu privire la înregistrarea cu succes cu atașarea contului de plată.

În această ordine de idei, lansarea noii versiuni a portalului cursuri.ctif.md vine cu o serie de compartimente menite să optimizeze procesul de înregistrare a contribuabililor la cursurile de instruire. Noile modificări vin cu ajustări pe partea de design și structură a site-ului, precum și cu noi rubrici.

Pagina web www.cursuri.ctif.gov.md a fost actualizată pentru o mai bună comunicare cu clienții și partenerii Instituției, iar periodic vor fi efectuate ajustări de ordin tehnic care vor ușura procesul de înregistrare în cadrul cursurilor și de navigare pe site.

Pentru asigurarea informării publicului larg și a consultării utilizatorilor portalului www.cursuri.ctif.md, este disponibilă o linie telefonică, la numărul 022 822 032. Suportul utilizatorilor va fi acordat de către Centrul de instruire și dezvoltare profesională a I.P. „CTIF”.