I.P. „CTIF” dă startul „Maratonului angajărilor”
30/07/2021

Statisticile din ultimii ani la capitolul emigrării tinerilor sunt alarmante. Populația tânără alege să muncească peste hotare, adesea din necunoașterea faptului că în Republica Moldova există posibilitatea de a câștiga decent, muncind la proiecte care vizează o țară întreagă, iar în urma afirmării, fiecare angajat are posibilitatea de a avansa. Acestea și nu doar sunt dezideratele care au stat la baza proiectului „Maratonul angajărilor”, startul căruia Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) îl anunță începând cu 01.08.2021.


La Mulți Ani, tuturor Administratorilor de sistem
30/07/2021

Stimați colegi,

Astăzi, 30 iulie, sărbătorim Ziua de apreciere a administratorului de sistem. Evenimentul la nivel internațional vine să accentueze rolul și impactul profesioniștilor care activează în domeniul tehnologiilor info-comunicaționale. 


65 de funcționari publici din cadrul Primăriei Chișinău, instruiți în domeniul managementului documentelor
29/07/2021

În perioada 20-23 iunie, Centrul de instruire din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) a desfășurat cursul de instruire la distanță cu tematica „E-Managementul Documentelor”. La eveniment au participat 65 de angajați ai Direcției Generale Asistență Socială și Sănătate (DGASS) din cadrul Primăriei Municipiului Chișinău.


Monitorizarea electronică a vânzărilor – transparența operațiunilor cu numerarul
23/07/2021

Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) a lansat procesul de cerificare și conectare a echipamentelor de casă și control, utilizate în Republica Moldova, la Sistemul Informațional „Monitorizarea Electronică a Vânzărilor” (SIA MEV),  soluție informatică conectată, la rândul său, la infrastructura info-comunicațională a Serviciului Fiscal de Stat (SFS). Astfel, începând cu a doua jumătate a lunii curente, I.P. „CTIF” asigură administrarea și mentenanța sistemului, care poate fi accesat pe adresa web mev.sfs.md.


Cabinetul electronic al contribuabilului –  accesul rapid la contribuabililor la serviciile electronice
16/07/2021


Mai bine de un an a trecut de la lansarea Sistemului Informațional „Cabinetul electronic al contribuabilului” în cadrul sistemului informațional al Serviciului Fiscal de Stat (SFS), elaborat și gestionat de către Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”).  


Centrul de Apel în cadrul alegerilor parlamentare – asigurat de „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe”
16/07/2021

În perioada 23.06-13.07.2021, Centrul de Apel din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”), pentru al 5-lea an consecutiv, a asigurat asistența consultativă și suportul informativ al cetățenilor pe subiecte electorale, în contextul desfășurării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.