Curs – ONLINE „Contabilitatea mijloacelor fixe în sectorul bugetar”
01/12/2022

Dacă activați în domeniul finanțelor publice, iar responsabilitățile de bază presupun evidența contabilă în sistemul bugetar (contabili, economiști, specialiști) cu siguranță cursul organizat de către Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” este pentru dumneavoastră.

Astfel, în perioada 12.12.2022 – 16.12.2022, în intervalul orelor 13:00-16:30, va avea loc cursul de instruire în finanțe publice cu genericul: „Contabilitatea mijloacelor fixe în sectorul bugetar” cu durata de 18 ore.


Cursuri ONLINE deschise – „Modul de utilizare a SIA „Cadastrul Fiscal 2.0””
24/11/2022

Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”), deschide programările pentru cursurile de instruire  „Modul de utilizare a SIA „Cadastrul Fiscal 2.0””.

Joi, 24 noiembrie și 08 decembrie 2022, orele 9:00 – 11:00, cursurile vor avea loc prin intermediul platformei Zoom.


La mulți ani fericiți stimată doamnă Elena Saharnean, Directoare interimară a I.P. „CTIF”
11/11/2022

Mult stimată doamnă Elena Saharnean,

Cu prilejul aniversării Zilei Dumneavoastră de naștere, echipa Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” vine cu cele mai sincere felicitări, însoțite de urări de sănătate, fericire și bunăstare.

Această zi semnificativă precum și experiența vastă pe care o dețineți în domeniul IT și finanțelor publice, ne oferă tuturor posibilitatea de a ne exprima recunoștința pentru munca Dumneavoastră asiduă, profesionalismul și dedicația cu care munciți zilnic.


Linia telefonică SIA „Monitorizarea electronică a vânzărilor”
25/10/2022

La data de 03.10.2022 a fost lansată linia telefonică de suport cu privire la gestionarea Sistemului Informațional Automatizat „Monitorizarea electronică a vânzărilor” (SIA „MEV”).


I.P. „CTIF” anunță înscrierea la cursul SIA „Cabinetul personal al contribuabilului” și SIA „e-Factura”
24/10/2022

Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”), organizează în perioada octombrie-decembrie 2022 mai multe cursuri de instruire la distanță în domeniul fiscal cu genericul: „SIA „Cabinetul personal al contribuabilului”, autentificarea în cadrul serviciilor fiscale electronice și modul de utilizare a SIA „e-Factura””, care vor avea loc în perioada, după cum urmează:


I.P. „CTIF” deschide înregistrările pentru cursurile destinate specialiștilor în finanțe publice
20/10/2022

I.P. „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” anunță despre deschiderea înregistrărilor pentru desfășurarea cursurilor ONLINE în domeniul finanțelor publice.

Astfel, propunem spre atenția dumneavoastră următoarele tematici: