Specialiști din sistemul finanțelor publice apreciază calitatea instruirilor organizate de CTIF și Ministerul Finanțelor

Săptămâna curentă au fost finalizate încă două cursuri de instruire pentru specialiștii din sistemul finanțelor publice, organizate de Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) în parteneriat cu Ministerul Finanțelor.

Peste 1 milion 327 mii de rapoarte transmise prin Ghișeul unic de raportare electronică de la începutul anului

În nouă luni ale anului 2019, numărul total al rapoartelor expediate prin intermediul Ghișeului unic de raportare electronică www.raportare.gov.md  către autoritățile de stat din sectoarele finanțe publice și statistică a depășit cifra de 1 mil. 327 mii. Cea mai mare parte din rapoarte – circa 1 mil.

Peste 12,7 mii de cetățeni au primit semnături electronice de la CTIF, în nouă luni ale anului

Semnătura electronică devine tot mai solicitată de către cetățenii din țara noastră. În nouă luni ale anului curent, numărul persoanelor fizice care au primit semnături electronice de la Centrul de înregistrări al Instituției publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) a crescut, față de aceeași perioadă a anului 2018, cu 11,6% și a depășit cifra de 12,7 mii.

Instruirile specialiștilor în finanțe publice privind executarea bugetului în autoritățile publice locale și centrale continuă

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) anunță că, în perioadele 7 – 9 octombrie și 15 – 17 octombrie, va organiza următoarele două cursuri de instruiri privind executarea bugetului în autoritățile publice și utilizarea modulelor respective ale Sistemului Informaţional de Gestionare a Finanţelor Publice (SIGFP).

CTIF este interesat de experiența Letoniei în implementarea sistemului de monitorizare electronică a vânzărilor

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) va beneficia de oportunități pentru preluarea experienței specialiștilor IT din cadrul Serviciului Venituri de Stat al Letoniei în materie de implementare a sistemului de monitorizare electronică a vânzărilor și a practicii de automatizare a instruirilor privind utilizarea sistemelor informatice din instituțiile publice din Letonia.

CTIF a câștigat patru trofee disputate la Spartachiada salariaților – membri ai sindicatelor din comunicații

La Spartachiada a XVIII – a a salariaților – membri de sindicat ai Federației Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova (FSCRM), desfășurată la finalul săptămânii trecute, au fost disputate primele trei locuri la probele: minifotbal, volei (bărbați), volei (femei), șah, joc de dame și tenis de masă.

Felicitări cu ocazia Zilei fondării Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe

Cu ocazia sărbătorii profesionale – Ziua fondării Instituției publice ”Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF), marcată la 1 octombrie, administrația CTIF adresează sincere felicitări angajaților instituției și cuvinte de recunoștință pentru contribuția fiecăruia la îndeplinirea obiectivelor CTIF.

Официальный веб – сайт Центра информационных технологий в финансах теперь доступен на русском и английском языках   

Государственное учреждение «Центр информационных технологий в финансах»  (CTIF) запустил сегодня версии своего официального веб – сайта www.ctif.gov.md на русском и английском языках.