Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe a lansat o nouă versiune a paginii sale web oficiale

Instituția publică ”Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) a lansat astăzi a o versiune nouă a pagini sale web oficiale www.ctif.gov.md. Versiunea reînnoită a paginii electronice reprezintă un portal informațional modern, cu un design original, ce oferă acces ușor la informațiile de pe site, inclusiv de pe dispozitive de ultimă generație. 

Tot mai multe autorități și instituții publice din raioanele republicii utilizează serviciile IT prestate de CTIF

În primele trei luni ale anului, Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) a încheiat contracte de prestare a serviciilor IT pentru anul 2019 cu mai bine de 1,1 mii de autorități și instituții bugetare din raioanele republicii.

Creșteri ascendente a numărului persoanelor fizice care procură semnături electronice

Creșteri ascendente a numărului persoanelor fizice care procură semnături electronice În primul trimestru al anului curent, numărul persoanelor fizice care au primit semnături electronice, eliberate de Centrul de înregistrări al Instituției publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) a crescut, față de aceeași perioadă a anului trecut, cu 12,8% și a alcătuit peste 4,5 mii.

CTIF anunță organizarea a două cursuri de instruire privind utilizarea sistemului informațional integrat de evidență contabilă

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) invită contabilii din cadrul autorităților și instituțiilor publice bugetare care implementează Sistemul Informațional Integrat de Evidență Contabilă în Autoritățile Publice pe platforma 1C (SIIECAP), administrat de CTIF, să participe la cursurile de instruire privind utilizarea acestui sistem ce vor avea loc în ultima decadă a lunii mai.

Agenții economici sunt invitați să participe la un curs de instruire privind utilizarea serviciului e - Factura

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) îndeamnă agenții economici interesați să se înscrie la cursul de instruire privind utilizarea serviciului electronic e - Factura, organizat de CTIF la 17 mai 2019. Cursul are o durată de patru ore și se va desfășura, cu începere de la ora 9.00, la sediul Centrului de instruire în finanțe al CTIF pe adresa: mun. Chișinău, str.

După cinci săptămâni de studii, doritorii pot primi certificate de absolvire a cursului de instruire primară a declarantului vamal

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) amintește persoanelor interesate de profesia de declarant vamal că ei pot să se înscrie, până la 13 mai, la cursul de instruire primară a declarantului vamal cu o durată de cinci săptămâni, organizat de CTIF în perioada 13 mai – 14 iunie 2019.

Program amplu de instruiri pentru specialiștii din domeniul finanțelor publice, planificat de CTIF pentru 2019

Anul curent, Centrul de instruire în finanțe din cadrul Instituției publice „Centrul de tehnologii informaționale în finanțe” (CTIF) va demara, în premieră, un ciclu de instruiri în domeniul finanțelor publice pentru specialiștii din cadrul autorităților și instituțiilor bugetare din țară.