18/06/2021

Vastul portofoliu de servicii și produse puse la dispoziția contribuabililor de către Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”), cuprinde și prestarea serviciilor de instruire în domeniul finanțelor publice, a contabilității, achizițiilor publice, vamal și altele. Astfel, Centrul de instruire desfășoară cursuri pentru autorități publice centrale, autorități publice locale, instituții bugetare, întru dezvoltarea continuă a capacităților profesionale ale funcționarilor publici.

11/06/2021

Interviu cu Dumitru Guzun, Șeful secției proiectare sisteme și servicii

11/06/2021

Centrul de Apel din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) oferă consultanță și asistență continuă contribuabililor în domeniul legislației fiscale și suport tehnic în utilizarea sistemelor informaționale automatizate, suport tehnic pentru funcționarii publici, precum și consultanța în domeniul fiscal și achiziții publice. Întrebările pe toate filierele sus menționate își găsesc răspuns la apelarea numerelor de telefon 022 82 22 22/ 080001525.

01/06/2021

Astăzi, 01.06.2021, Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”), în calitate de operator tehnico-tehnologic, a lansat noua versiune a portalului MTender (https://mtender.gov.md). Portalul permite o navigare ușoară pe pagina ghișeului unic și completează instrumentele funcționale dedicate utilizatorilor.

27/05/2021

Sistemul Informațional Integrat de Evidență Contabilă pentru Autoritățile Publice (SIIECAP) bazat pe platforma 1C, devine tot mai solicitat de către autoritățile și instituțiile publice din Republica Moldova. Dezvoltat și administrat de către Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) SIIECAP 1C vine să faciliteze munca contabililor la procesarea documentelor primare în format electronic, introducerea informației în rapoartele financiare și expedierea acestora în adresa instanțelor de resort. 

20/05/2021

În perioada 08.06.2021-09.06.2021, Centrul de instruire și dezvoltare profesională din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) lansează invitația de participare la cursul „Raportarea în sectorul bugetar”, adresat tuturor specialiștilor din domeniul public. Evenimentul se va desfășura online și este gratuit pentru participanți, acestea fiind finanțate de către Ministerul Finanțelor.

Abonează-te la Comunicate