Privind desfășurarea cursurilor de instruire: „ Planificarea bugetară pentru autoritățile publice de nivel central”

Centrul de instruire și dezvoltare profesională din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe”  în parteneriat cu Ministerul Finanțelor organizează curs de instruire la distanță, cu genericul ,,Planificarea bugetară pentru autoritățile publice de nivel central”, destinat specialiștilor din cadrul subdiviziunilor cu atribuții de planificare, analiză, monitorizare și evaluare a politicilor, direcțiilor/secțiilor financiare.

Astfel, desfășurarea cursului de instruire menționat, în formatul on-line, prin intermediul platformei Zoom, va avea loc pe data de 21.11.2023 – 22.11.2023, în intervalul orelor 9:00 – 12:00, obiectivul de bază al instruirii constând în dezvoltarea cunoștințelor teoretice și formarea deprinderilor practice a specialiștilor privind corectitudinea planificării activităților în raport cu mijloacele financiare preconizate, prin prisma gestionării eficiente și eficace a acestora.

Durata cursului de instruire constituie 8 ore academice. Cursul se finalizează cu înmânarea Certificatului de participare.

Menționăm că, pentru participanți cursul este gratuit, fiind finanțat de către Ministerul Finanțelor.

Doritorii de a participa la curs urmează să se înscrie în prealabil, în regim online, accesând următorul link: https://forms.gle/WKSm536ZAjiDHttcA sau pe site https://cursuri.ctif.md/.

Mai multe detalii le puteți obține la numărul de telefon (022) 822-032 sau 068669942.