Тексты на румынском языке

29/09/2019

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) va organiza, începând de luni, 30 septembrie curent, un nou ciclu de instruiri pentru specialiștii începători în finanțe publice din cadrul autorităților și instituțiilor publice dedicat executării bugetului și utilizării modulelor respective ale Sistemului Informaţional de Gestionare a Finanţelor Publice (SIGFP). Instruirile vor fi desfășurate în baza noului modul ”Executarea bugetului în autoritățile publice de nivel central și local”, elaborat de experți în domeniu și aprobat de Ministerul Finanțelor.  

25/09/2019

Începând de astăzi, Ministerul Finanțelor și Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) desfășoară două cursuri noi de instruire: unul - pentru specialiștii începători în finanțe publice din cadrul autorităților publice locale (APL) de nivelul doi și altul - pentru aceeași categorie de specialiști din cadrul instituțiilor bugetare. Cursurile sunt desfășurate în baza noilor module ”Planificarea bugetară în APL de nivelul doi” și, respectiv, ”Introducere în finanțele publice”, aprobate de Ministerul Finanțelor.

25/09/2019

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) îndeamnă agenții economici interesați să participe la unul din cele trei cursuri de instruire privind utilizarea sistemului informațional automatizat e – Factura, pe care le va organiza în ultimele trei zile de vineri a lunii septembrie. Primele două cursuri programate pe 13 și 20 septembrie vor fi ținute în limba română, iar al treilea – pe 27 septembrie - în limba rusă.

Подписаться на Объявления