Specialiștii din domeniul achizițiilor publice instruiți gratuit de către I.P. „CTIF”. Vezi când va avea loc următorul curs

25 de specialiști din domeniul finanțelor publice au participat la instruirea „Achiziții publice” desfășurată de către Centrul de instruire în finanțe din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe”. Evenimentul a avut loc online, în perioada 11-12 noiembrie la inițiativa Ministerului Finanțelor.

32 de contabili din țară instruiți de I.P „CTIF” în domeniul salarizării

În premieră, în acest an, Centrul de instruire în finanțe, subdiviziunea structurală responsabilă de organizarea și desfășurarea cursurilor de instruire din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” a lansat un nou curs online în domeniul finanțelor publice, cu genericul: „Particularitățile salarizării personalului din sectorul bugetar”.

I.P. „CTIF” a organizat instruirea „Activitatea de audit intern în contextul pandemiei”

În perioada 27-29.10.2020, Centrul de instruire din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF),  a desfășurat un curs online, pe platforma Zoom, cu genericul „Activitatea de audit intern în contextul pandemiei COVID-19”.

Centrul de apel din cadrul I.P. „CTIF” asigură suportul informațional și consultarea cetățenilor în ciuda pandemiei

Cunoscut este faptul că toamna se numără bobocii și, respectiv, reieșind din acest dicton, Centrul de apel din cadrul I.P „Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) vine cu totalurile preliminare, în urma a nouă luni de activitate.

Felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Programatorilor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Programatorilor, directorul Centrului de Tehnolgii Informaționale în Finanțe, dl. Vitalie COCEBAN, transmite sincere felicitări și urări de sănătate programatorilor și specialiștilor IT din cadrul CTIF și întreaga țară, pentru munca depusă zi de zi, pentru colaborarea, inventivitatea dumneavoastră în crearea de noi soluții.