Forum internațional cu genericul - „Consolidarea competențelor întru menținerea talentelor în entitățile publice”

Pe 13 iunie 2024, la invitația Băncii Naționale a Moldovei, colegii de la Centrul de instruire și dezvoltare profesională al I.P. „CTIF” au participat la un forum internațional organizat în colaborare cu Centrul de Excelență în Finanțe din Slovenia, cu genericul - „Consolidarea competențelor întru menținerea talentelor în entitățile publice”.

Scopul evenimentului a fost schimbul de experiență și bune practici în domeniul menționat între reprezentanții ministerelor finanțelor, centrelor de instruire în finanțe și alte instituții dedicate dezvoltării continue a funcționarilor publici.

La forum au participat reprezentanți din 5 țări: Moldova, Slovenia, Albania, Macedonia de Nord și Muntenegru. Discuțiile s-au concentrat pe importanța consolidării instituțiilor publice, crearea unei culturi organizaționale care să încurajeze învățarea și schimbul de experiență, îmbunătățirea abilităților de leadership și utilizarea managementului cunoștințelor pentru a menține talentele în organizații.

Pe această cale, felicităm colegii din cadrul Centrului de Instruire și Dezvoltare Profesională pentru contribuția lor și suntem încrezători că experiența acumulată la acest forum va avea un impact pozitiv asupra dezvoltării profesionale a întregului personal al I.P. „CTIF”.

 Forum internațional cu genericul - „Consolidarea competențelor întru menținerea talentelor în entitățile publice”