02/10/2020

În contextul aniversării a doi ani de la fondarea Instituţiei Publice „Centrul de Tehnologii Informaţionale în Finanţe”, eveniment marcat ieri, 1 octombrie, aducem sincere mulţumiri tuturor instituţiilor şi autorităţilor, pentru caldele şi frumoasele felicitări.

12/09/2020

Cu ocazia Zilei Internaționale a Programatorilor, directorul Centrului de Tehnolgii Informaționale în Finanțe, dl. Vitalie COCEBAN, transmite sincere felicitări și urări de sănătate programatorilor și specialiștilor IT din cadrul CTIF și întreaga țară, pentru munca depusă zi de zi, pentru colaborarea, inventivitatea dumneavoastră în crearea de noi soluții.

Vă aduc sincere mulțumiri pentru perseverența, dăruirea și profesionalismul de care dați dovadă, Vă mulțumim pentru aportul adus la digitizarea societății prin implimentarea soluțiilor și serviciilor inovative și calitative.

04/09/2020

Am o deosebită plăcere să adresez, în numele administrației și al întregului colectiv al Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF), sincere felicitări tuturor funcționarilor vamali cu prilejul sărbătorii Dvs. profesionale și a celor 29 de ani de activitate ai Serviciului Vamal.   

01/07/2020

Stimați colegi,

Am o deosebită plăcere să adresez, în numele administrației și al întregului colectiv al Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF), sincere felicitări tuturor funcționarilor fiscali cu prilejul sărbătorii Dvs. profesionale și a celor 30 de ani de activitate ai Serviciului Fiscal de Stat (SFS).   

05/06/2020

Instituția publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) și Primăria municipiului Chișinău au încheiat joi un acord de colaborare interinstituțională privind dezvoltarea și îmbunătățirea calității funcționării sistemelor informaționale în domeniul finanțelor publice și contabilității din cadrul subdiviziunilor structurale municipale. 

15/05/2020

Stimaţi prieteni,

În numele administrației Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) și al meu personal adresez sincere felicitări, cu prilejul Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, marcată anual la 17 mai, angajaților instituției, tuturor partenerilor și clienților noștri.

Munca depusă de specialiștii din sectorul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) are o importanță deosebită pentru țară, economia națională și pentru cetățeni.