02/03/2020

Circa 200 de contribuabili care au vizitat astăzi oficiul de deservire a clienților din mun. Chișinău al Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) au primit de la responsabili din cadrul instituției mărțișoare, însoțite de felicitări prilejuite de sosirea primăverii din partea directorului interimar al CTIF, Vitalie Coceban.

Reprezentanții instituției, în numele directorului acestea, le - au urat clienților CTIF o primăvara frumoasă care să înflorească întregul an. O primăvară cu noi speranțe și pace în suflet, gingășie și dragoste, putere și multe realizări.

02/01/2020

Noul director interimar al Instituției publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF), Vitalie Coceban, numit prin ordinul Ministerului Finanțelor, a fost prezentat astăzi echipei CTIF de către Secretarul de stat al Ministerului Finanțelor,  Dorel Noroc.

13/12/2019

Noutățile, provocările și oportunitățile în domeniul controlului intern managerial au fost subiectele discutate în cadrul Conferinţei anuale „Controlul din diferite perspective. Percepții tradiționale și moderne între decenii”. Evenimentul a fost organizat de Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova în colaborare cu Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF), cu suportul Ministerului Finanțelor al Olandei.

07/11/2019

Conducerea Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) adresează, în numele întregului colectiv, felicitări cordiale dnei Anna Statnic, șef al secției suport sisteme informaționale în domeniul finanțelor publice, cu ocazia împlinirii a 45 de ani de activitate profesională în cadrul CTIF, succesor al Centrului de calcul al Ministerului Finanțelor, unde dna Statnic și-a început cariera în domeniul automatizării proceselor de gestionare a finanțelor publice.