Mesaj de felicitare prilejuit de aniversarea celor 45 de ani de la constituirea Centrului de calcul al Ministerului Finanțelor

Astăzi, 1 octombrie 2018, se împlinesc 45 de ani de la constituirea Centrului de calcul al Ministerului Finanțelor, care în decursul anilor și-a schimbat statutul de trei ori și a fost transformat, în anul 2018, prin Hotărârea Guvernului nr. 125 din 6.02.2018, în Instituția publică ”Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF), cu care au fuzionat  două întreprinderi de profil din subordinea Ministerului Finanțelor. Cu ocazia marcării acestui eveniment, directorul CTIF, Corneliu Jaloba, adresează, în numele administrației, un mesaj de felicitare foștilor angajaţi ai Centrului de calcul, veteranilor acestuia care continuă să activeze în cadrul CTF, tuturor angajaților și  partenerilor instituției.

Stimaţi colegi,

Am deosebita plăcere să Vă adresez sincere felicitări, urări de bine și de sănătate, cu ocazia marcării jubileului de 45 de ani ai Centrului de calcul al Ministerului Finanțelor, care a pus temelia procesului de modernizare tehnologică a gestionării finanțelor publice și a contribuit plenar la dezvoltarea și implementarea primelor sisteme informaționale în sectorul financiar al țării.

Pe această cale, vreau să adresez cuvinte de mulțumire și recunoștință, pentru munca depusă, foștilor angajați ai Centrului de calcul și veteranilor acestuia care continuă să muncească cu dăruire în cadrul instituției noastre, oferind exemple de profesionalism și responsabilitate în exercitarea atribuțiilor de serviciu. 

Mă bucură faptul că reprezentanții noilor generații de specialiști IT, care activează în cadrul CTIF, au preluat cele mai bune practici dezvoltate de veterani și asigură continuitatea în procesul de creare, implementare și modernizare a sistemelor informaționale de gestionare a finanțelor publice. 

Cu această ocazie, vreau să mulțumesc tuturor angajaților CTIF pentru munca depusă și dăruirea prin care contribuie în mod direct la buna funcționare a sistemului financiar al țării, sistem care joacă un rol cheie în dezvoltarea și consolidarea economiei naționale. Administrația CTIF apreciază eforturile depuse de DVS. și dă asigurări că va face totul ce depinde de ea în scopul creării condițiilor necesare pentru buna desfășurare a activităților instituției și onorarea sarcinilor ce stau în fața ei. 

Am convingerea că prin conlucrare eficientă, aplicare în practică a cunoștințelor, inovațiilor și experienței avansate echipa CTIF va face față așteptărilor și sarcinilor ce îi revin.  

Vă urez, stimați colegi, mult succes și realizări frumoase pe plan profesional, energie creatoare, bunăstare și multe bucurii de la cei dragi.

Cu deosebit respect,
Corneliu Jaloba

1  octombrie 2018

gov.md

mf.gov.md

servicii.gov.md