Information is available in Romanian

19/08/2019

Ministerul Finanțelor și Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) au lansat astăzi, 19 august, un nou modul de instruiri pentru specialiștii începători în finanțe publice din cadrul autorităților și instituțiilor publice, dedicat planificării bugetare și utilizării modulului Planificarea bugetară a Sistemului Informaţional de Gestionare a Finanţelor Publice (SIGFP) administrat de CTIF.

15/08/2019

Directorul Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF), Corneliu Jaloba, a adresat astăzi, în numele administrației CTIF, un mesaj de felicitare prilejuit de sărbătoarea profesională a lucrătorilor din sistemul financiar - Ziua financiarului, marcată la 15 august, angajaţilor Ministerului Finanțelor și subdiviziunilor acestuia, tuturor celor care activează în sectorul financiar al țării.

Stimaţi colegi,

06/08/2019

Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova și Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe, cu susținerea Corpului de Voluntariat pentru Servicii Financiare (FSVC) și a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), au lansat astăzi un portal web de transparență bugetară (buget.mf.gov.md).

Ministrul Finanțelor Natalia Gavrilița a declarat că scopul portalului este aliniat cu principiul transparenței care îi ghidează activitatea sa la minister.

06/08/2019

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe a reușit (CTIF) să-și onoreze obiectivele stabilite pentru anul 2018 și primul semestru al anului 2019, să mențină și să consolideze colectivul, fapt care mă face încrezător că echipa noastră va putea face față viitoarelor provocări în domeniul IT.

01/07/2019

Directorul Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF), Corneliu Jaloba, a adresat astăzi, în numele administrației și întregului colectiv al instituției, un mesaj de felicitare angajaților Serviciul Fiscal de Stat cu prilejul sărbătorii profesionale a lucrătorului Serviciul Fiscal care este marcată la data 1 iulie a fiecărui an. 

23/05/2019

Instituția publică „Centrul de Tehnologii Informaţionale în Finanţe” (CTIF) a efectuat, în cadrul unei ședințe de bilanț, totalurile activității sale în anul 2018 și primul trimestru al anului 2019 și a stabilit prioritățile de bază pentru anul curent. La ședință au participat conducători și reprezentanți au tuturor subdiviziunilor instituției, Gabriela Cuneva, Secretar General de Stat al Ministerului Finanțelor, președinte al Consiliului CTIF și Ion Pîrgaru, președinte al Federației Sindicatelor din Comunicații.

Subscribe to Events