Information is available in Romanian

29/09/2019

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) va organiza, începând de luni, 30 septembrie curent, un nou ciclu de instruiri pentru specialiștii începători în finanțe publice din cadrul autorităților și instituțiilor publice dedicat executării bugetului și utilizării modulelor respective ale Sistemului Informaţional de Gestionare a Finanţelor Publice (SIGFP). Instruirile vor fi desfășurate în baza noului modul ”Executarea bugetului în autoritățile publice de nivel central și local”, elaborat de experți în domeniu și aprobat de Ministerul Finanțelor.  

12/09/2019

Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) organizează, în perioada 16 septembrie –  18 octombrie 2019, un curs nou de instruire primară a declarantului vamal cu o durată de cinci săptămâni. După susținerea testelor, audienții vor primi certificate de absolvire a cursului de instruire, document necesar pentru angajare în companiile de brokeri vamali sau în calitate de declaranți vamali în nume propriu.

09/09/2019

Începând de astăzi, Ministerul Finanțelor și Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) desfășoară două cursuri noi de instruire: unul - pentru specialiștii începători în finanțe publice din cadrul autorităților publice locale (APL) de nivelul doi și altul - pentru aceeași categorie de specialiști din cadrul instituțiilor bugetare. Cursurile sunt desfășurate în baza noilor module ”Planificarea bugetară în APL de nivelul doi” și, respectiv, ”Introducere în finanțele publice”, aprobate de Ministerul Finanțelor.

06/09/2019

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) îndeamnă agenții economici interesați să participe la unul din cele trei cursuri de instruire privind utilizarea sistemului informațional automatizat e – Factura, pe care le va organiza în ultimele trei zile de vineri a lunii septembrie. Primele două cursuri programate pe 13 și 20 septembrie vor fi ținute în limba română, iar al treilea – pe 27 septembrie - în limba rusă.

02/08/2019

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită persoanele juridice interesate să se înscrie la unul din cele patru cursuri de instruire privind utilizarea sistemului informațional automatizat e – Factura, pe care le va organiza în luna august. Două cursuri programate pe și 16 august vor fi ținute în limba română și două – pe 15 și 23 august - în limba rusă. Cursurile de instruire se vor desfășura, cu începere de la ora 9.00, la sediul Centrului de instruire în finanțe al CTIF pe adresa: mun. Chișinău, str.

01/07/2019

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită persoanele juridice interesate să se înscrie la unul din cele cinci cursuri de instruire privind utilizarea serviciilor fiscale electronice, pe care CTIF le va desfășura în luna iulie.

Subscribe to Announcements